International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТИ
BackYard Sport

Град: Скопје
Компанија: BackYard Sport
Категорија: Спорт
Попуст: 15%

АБЦ тениски клуб

Град: Скопје
Компанија: АБЦ тениски клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 15%

4Bowling Capitol Mall

Град: Скопје
Компанија: 4Bowling Capitol Mall
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Тениска Академија Аеродром

Град: Скопје
Компанија: Тениска Академија Аеродром
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје

Град: Скопје
Компанија: ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

"Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб

Град: Скопје
Компанија: "Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово

Град: Маврово
Компанија: Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport

Град: Скопје
Компанија: Специјализирана продавница за спортска опрема - Pro Sport
Категорија: Спорт
Попуст: Специјален

Спорт

Град: Скопје
Компанија: Мегаспорт
Категорија: Спорт
Попуст: 20%

Емилијано - продавница за спортска опрема

Град: Скопје
Компанија: Емилијано - продавница за спортска опрема
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Спорт

Град: Битола
Компанија: Extreme bike - специјализирана продавница
Категорија: Спорт
Попуст: 5%

Спортски Центар Форца

Град: Скопје
Компанија: Спортски Центар Форца
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Bikestop

Град: Скопје
Компанија: Bikestop
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

1
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype