International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ISIC - Интернационална Студентска Идентификациона Картичка

Интернационална Студентска Идентификациона Картичка е единствениот меѓународно признат доказ за статусот на редовен ученик и студент, присутна во повеќе од 130 држави низ целиот свет. Обезбедува повеќе од 400.000 попусти на глобално ниво и над 300 попусти во Република Македонија. 

Услови неопходни за станување на носител на ISIC?

 
Се што ви е потребно за да станете носител на ISIC картичка е:
 
  • Мала фотографија (како за лични документи);
  • Доказ од факултетот или училиштето за статусот на редовен ученик/студент;
  • 300 денари.
 

Картичката се вади веднаш.

Случајни Попусти
no image

Град: Прилеп
Компанија: Археолошки локалитет Стибера - Прилеп
Категорија: Друго
Попуст: Специјален

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype