International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% на пијалоците во клубот АБЦ!
10/09/2016
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% на тениските терени и обуките во клубот АБЦ!
10/09/2016
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
10/09/2016
10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!
Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 10% на кожни јакни, чанти, чевли и друго во Горица Трејд!
21/04/2016
Специјален попуст во Hair Studio Stance!
За само 200 денари, во Hair Studio Stance добивате шишање, миење и фенирање, само со ISIC картичките!
Случајни Попусти
Спорт

Град: Скопје
Компанија: Мегаспорт
Категорија: Спорт
Попуст: 20%

Издавачки центар и книжарница ТРИ

Град: Скопје
Компанија: Издавачки центар и книжарница ТРИ
Категорија: Книжара
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype