International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
21/04/2016 Специјален попуст во Hair Studio Stance!

За само 200 денари, во Hair Studio Stance добивате шишање, миење и фенирање, само со ISIC картичките!

Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Метро
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Хотели

Град: Скопје
Компанија: Хотел Пине
Категорија: Хотели
Попуст: 10%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype