International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016 15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!

Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% на тениските терени и обуките во клубот АБЦ!

Случајни Попусти
Хотел Вип Скопје

Град: Скопје
Компанија: Хотел Вип Скопје
Категорија: Хотели
Попуст: 20%

Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Спомен дом на Блаже Конески - Небрегово
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype