International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016 10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!

Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 15% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!

Случајни Попусти
Бутици

Град: Битола
Компанија: Бутик Мода Ин - Митеви
Категорија: Бутици
Попуст: Специјален

Брза Храна

Град: Битола
Компанија: Пита Гиро ресторант
Категорија: Брза Храна
Попуст: Специјален

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype