International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
НОВОСТИ
10/09/2016 10% попуст на сите кожни производи во Горица Трејд!

Обновете ја Вашата ISIC или ITIC картичка денес и добијте ексклузивен попуст од 10% на кожни јакни, чанти, чевли и друго во Горица Трејд!

Случајни Попусти
Чевли

Град: Битола
Компанија: Биском промет - Runners
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

Кафе-ресторан Бастион

Град: Скопје
Компанија: Кафе-ресторан Бастион
Категорија: Барови
Попуст: 15%

НАЈНОВИ НОВОСТИВИДИ ГИ СИТЕ >>
15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ!
15% попуст на тениските терени и часови во АБЦ!
10% попуст на целото мени во BackYard Lounge Bar!
Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype