International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Оптика Визус Центар
Град: Скопје
Адреса: Ул. Македонија бр. 27
Телефон: 02 3226631
Веб страна: http://www.vizus.com.mk/
Категорија: Оптика
10%

Оптика Визус нуди 10% попуст на целиот асортиман на очила за гледање, очила за сонце и контактни леќи кои не се веќе намалени, како и на сите прегледи во оптиката за корисниците на картичките ISIC, ITIC и ITYC.

Случајни Попусти
Ресторани

Град: Битола
Компанија: Слаткарница Стела
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

3 M фешн аутлет ТЦ Принц - Скопје

Град: Скопје
Компанија: 3 M фешн аутлет ТЦ Принц - Скопје
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype