International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Темов козметика
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Народен Фронт 25/2, Капиштец, 1000 Скопје
Категорија: 
Козметика
10%

Темов козметика за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC обезбедува 10% попустна цената на сите производи и услуги кои козметичкото студио ги нуди за своите клиенти.

Случајни Попусти
Офис Плус – Capitol Mall

Град: Скопје
Компанија: Офис Плус – Capitol Mall
Категорија: Друго
Попуст: 7%

Оптика Визус Тафталиџе

Град: Скопје
Компанија: Оптика Визус Тафталиџе
Категорија: Оптика
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype