International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Таверна Ел Греко
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито бб, Битола
Категорија: 
Ресторани
10%

таверната Ел Греко, традиционалниот Грчки ресторант, ги поканува сите ISIC, ITIC и IYTC корисници на специјален попуст од 10% на сите свои вкусни специјалитети и услуги.

Случајни Попусти
Хотели

Град: Скопје
Компанија: Хостел Калонис
Категорија: Хотели
Попуст: 10%

Галерии

Град: Скопје
Компанија: Арт Галерија - Ел Греко
Категорија: Галерии
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype