International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Ски центар - Заре Лазаревски - Маврово
Град: Маврово
Адреса: Маврово
Е-мејл: skimavrovo@bistra.com
Веб страна: http://www.skimavrovo.com
Категорија: Спорт

ISIC Македонија и Ски центар Заре Лазаревски Маврово нудат специјален попуст на дневните ски карти. Понеделник - Петок 650 МКД наместо 900 МКД редовна цена на дневн ски билет. Петок - Недела 800 МКД наместо редовната цена од 1100 МКД за дневен билет. Задолжителен депозит од 150 МКД кои се враќаат по враќање на билетот.

Случајни Попусти
Горица Трејд ГТЦ

Град: Скопје
Компанија: Горица Трејд ГТЦ
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Музеи

Град: Прилеп
Компанија: Меморијален музеј 11 Октомври 1941
Категорија: Музеи
Попуст: Специјален

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype