International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Профото Здравко
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Димитрија Чуповски Бр. 31, 1000 Скопје
Категорија: 
Фото
10%

Профото студио Здравко, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезебдува 10% попуст на сите свои услуги.

Случајни Попусти
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во Ramstore mall
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

3 М Спорт - Кавадарци

Град: Кавадарци
Компанија: 3 М Спорт - Кавадарци
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype