International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Пицерија Ла Каза
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито Бр. 95, Битола
Категорија: 
Ресторани
10%

Пизцеријата Ла Каза ги кани сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картички да уживаат во италијанските специјалитети по специјален попуст од 10%.

Случајни Попусти
ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје

Град: Скопје
Компанија: ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Галерии

Град: Скопје
Компанија: Галерија Оливер
Категорија: Галерии
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype