International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Language planet Скопје
Град: 
Скопје
Адреса: 
бул. Јане Сандански 90/4 Населба Аеродром, 1000 Скопје
Телефон: 
2452 063
Е-мејл: 
info@planetskopje.com
Веб страна: 
http://www.planetskopje.com
Категорија: 
Едукација
7%

Специјализираното училиште за странски јазици language planet за сите корисници на ISIC картичките обезбедува специјален попуст од 7% на секоја рата за курсеви на Англиски и Шпански јазик.

Случајни Попусти
3 М Спорт - Струмица

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - Струмица
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Бутик Quick SIlver

Град: Скопје
Компанија: Бутик Quick SIlver
Категорија: Бутици
Попуст: 5%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype