International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Интер козметик
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Никола Вапцаров Бр.5, 1000 Скопје
3%

Интер козметик, лоциран на плоштадот Македонија, спроти споменикот на Методија Андонов Ченто, за сите корисници обезбедува попуст од 3 - 5% на своите производи.

Случајни Попусти
Бутици

Град: Скопје
Компанија: Бутик Revolution
Категорија: Бутици
Попуст: 15%

Оптика Визус Тафталиџе

Град: Скопје
Компанија: Оптика Визус Тафталиџе
Категорија: Оптика
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype