International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Галерија на икони Прилеп
Град: 
Прилеп
Категорија: 
Галерии

Прекрасната и многу ретка колекција на икони, изложена во Галеријата на икони во Прилеп, нуди специјален попуст на влезни билети за сите носители на картички.

Случајни Попусти
3 М Спорт Гостивар

Град: Гостивар
Компанија: 3 М Спорт Гостивар
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

ДО РЕ МИ Јамаха

Град: Скопје
Компанија: ДО РЕ МИ Јамаха
Категорија: Музика
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype