International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Хостел Калонис
Град: Скопје
Адреса: Вардарска 5
Телефон: 077631832
Категорија: Хотели
10%

10% попуст на сите услуги во хостелот.

Случајни Попусти
Оптика

Град: Скопје
Компанија: Оптика Галерија
Категорија: Оптика
Попуст: 15%

Стоматолози

Град: Скопје
Компанија: Соло дент - стоматолошка ординација
Категорија: Стоматолози
Попуст: 20%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype