International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Горица Трејд ReMall Тетово
Град: Тетово
Адреса: Маршал Тито 120, Ре Мол кат 1
Телефон: 070205035
Веб страна: http://www.goricatrade.com.mk/
Категорија: Бутици
10%

Горица Трејд нуди 10% попуст на сите производи кои не се намалени, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC!

Случајни Попусти
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Студио Кул Кат

Град: Скопје
Компанија: Студио Кул Кат
Категорија: Фризери
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype