International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
ПЗУ стоматологија Божиноски
Град: 
Скопје
Адреса: 
Ул. Тодор Паница 7/12, 1000 Скопје
Категорија: 
Стоматолози
20%

ПЗУ стоматолошка ординација Божиноски, за сите носители на картичките обезбедува 20% попуст на дентални услуги.

Случајни Попусти
АБЦ кафе бар

Град: Скопје
Компанија: АБЦ кафе бар
Категорија: Барови
Попуст: 15%

"Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб

Град: Скопје
Компанија: "Атлета" фитнес и бодибилдинг клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype