International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Танцов спортски клуб „Ритам Плус“
Град: Скопје
Адреса: Ул. Борка Талески 12 Б, 1000 Скопје
Телефон: 070888317
Е-мејл: tskritamplus@hotmail.com
Категорија: Клубови

За компанијата: 

Танцовиот клуб Ритам Плус важи за основоположник на танцот на овие простори и постои од 1974 година, а е добитник на огромен број на трофеи како на национално така и на меѓународно ниво. Низ годините Ритам Плус со своите успеси во Латино - американските и Стандардните танци, настаните кои ги организира (Семинари, Виенски бал, Skopje open меѓународното првенство, Матурската парада итн) докажа дека е препознатлив бренд како во Македонија така и пошироко.

10%

ISIC Macedonia и танцовиот спортски клуб „Ритам Плус“ Ви нудат 10% попуст на сите услуги за корисниците на ISIC, ITIC и IYTC картичките.

Случајни Попусти
Drop In скејт шоп

Град: Скопје
Компанија: Drop In скејт шоп
Категорија: Бутици
Попуст: Специјален

танцов клуб Ритам Плус

Град: Скопје
Компанија: танцов клуб Ритам Плус
Категорија: Клубови
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype