International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе бар ИН
Град: 
Битола
Адреса: 
Ул. Маршал Тито Бр. 65, Широк Сокак, Битола
Категорија: 
Барови
10%

Кафе барот ИН, лоциран во центарот на Битола, ги поканува сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC, да го искористат специјалниот попуст од 10% на пијалоци и останати услуги. 

Случајни Попусти
ADAMS Shoes ГТЦ Скопје

Град: Скопје
Компанија: ADAMS Shoes ГТЦ Скопје
Категорија: Чевли
Попуст: 10%

3 М Спорт - Струмица

Град: Скопје
Компанија: 3 М Спорт - Струмица
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype