International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Сити фото - фото студио
Град: 
Скопје
Адреса: 
ТЦ Бисер 1 кат, 1000 Скопје
Категорија: 
Фото
20%

Сити фото, едно од најактивните фото студија во Градот Скопје, за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC картичките обезбедува специјален попуст од 20% на сите свои услуги.

Случајни Попусти
Барови

Град: Скопје
Компанија: Пабло
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Фото

Град: Скопје
Компанија: Профото Здравко
Категорија: Фото
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype