International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Бутик ТП Класик
Град: 
Велес
Адреса: 
Ул. Благој Ѓорев Бр. 79, Велес
Категорија: 
Бутици
5%

Бутикот ТП Класик од Велес, за сите корисници на ISIC картичките нуди специјален попуст од 5% и 10% на цената во зависност од видот на производите.

Случајни Попусти
Барови

Град: Битола
Компанија: Кафе бар Симбол
Категорија: Барови
Попуст: 10%

ISTYLE специјализирано претставништво за производите на APPLE - Скопје

Град: Скопје
Компанија: ISTYLE специјализирано претставништво за производите на APPLE - Скопје
Категорија: Компјутери
Попуст: 7%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype