International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Болин Аудио центар
Град: 
Скопје
Адреса: 
ГТЦ Кеј 13 Ноември, 1000 Скопје
5%

Болин аудио центар за сите корисници на ISIC, ITIC и IYTC нуди специјален попуст од 5% за своите производи.

Случајни Попусти
Барови

Град: Битола
Компанија: Кафе бар ИН
Категорија: Барови
Попуст: 10%

Ресторани

Град: Тетово
Компанија: Пицерија Потпор
Категорија: Ресторани
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype