International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
Кафе-ресторан Бастион
Град: Скопје
Адреса: Ул. Аминта Трети (Ленинова)
Телефон: 078/338043
Категорија: Барови
15%

Кафе-ресторан Бастион нуди 15% попуст на сите пијалоци и јадења во самиот локал за сите корисници на картичките ISIC, ITIC и ITYC. Попустот не важи за нарачки за носење или за достава.

Случајни Попусти
ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје

Град: Скопје
Компанија: ЦД Клуб Маки - Градско лизгалиште Скопје
Категорија: Спорт
Попуст: 25%

3 М Спорт - Куманово

Град: Куманово
Компанија: 3 М Спорт - Куманово
Категорија: Бутици
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype