International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
BackYard Sport
Град: Скопје
Адреса: Гимназија Јосип Броз Тито
Телефон:  078744822
Категорија: Спорт
15%

15% попуст на спортските терени секоја сабота.

10%

10% попуст на целото мени.

Случајни Попусти
Барови

Град: Битола
Компанија: кафе бар - Интермецо паб
Категорија: Барови
Попуст: 10%

My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype