International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
АБЦ тениски клуб
Град: Скопје
Адреса: бул. „Илинден“ бр. 96, 1000 Skopje
Телефон: 02 306 362
Категорија: Спорт
15%

15% попуст на тениските терени и обуките за тенис во Тениски клуб АБЦ.

Случајни Попусти
My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје

Град: Скопје
Компанија: My time - специјализирани продавници за часовници и накит во ГТЦ приземје
Категорија: Часовници и накит
Попуст: 15%

Емилијано - продавница за спортска опрема

Град: Скопје
Компанија: Емилијано - продавница за спортска опрема
Категорија: Спорт
Попуст: 10%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype