International Student Identity Card - Macedonia English Македонски
ПОПУСТ
АБЦ кафе бар
Град: Скопје
Адреса: бул. „Илинден“ бр. 96
Телефон: 023063622
Категорија: Барови
15%

15% попуст на сите пијалоци во кафе бар АБЦ.

Случајни Попусти
Офис Плус – Куманово

Град: Куманово
Компанија: Офис Плус – Куманово
Категорија: Друго
Попуст: 7%

АБЦ тениски клуб

Град: Скопје
Компанија: АБЦ тениски клуб
Категорија: Спорт
Попуст: 15%

Aurora Tours Student Aurora Macedonian Railways Mastercard Microsoft Skype